Allergie informatie: Karbonaden met champignonsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 ribkarbonades
- zwarte peper
- fijngehakte peterselie
- voor de saus:
- 350 gram champignons, schoongemaakt en in plakjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2,5 deciliter runderbouillon
- 1 eetlepel bessenjam
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 theelepels maizena
- 2 eetlepels crème fraiche
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karbonaden met champignonsaus
- Allergieen informatie