Allergie informatie: Karbonade met rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel geklaarde boter
- 4 varkenskarbonades à 175 gram
- 4 eetlepels witte wijn
- 425 milliliter kippenbouillon
- 3 eetlepels slagroom
- 1,5 eetlepel dijonmosterd
- 4 blaadjes salie
- voor de rodekool:
- 2 eetlepels geklaarde boter
- 1 ui, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 kleine rodekool, fijngesneden
- 1 appel, geschild, klokhuis verwijderd en in dunne schijfjes
- 4 eetlepels rode wijn
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 0,25 theelepel gemalen kruidnagel
- 1 eetlepel fijngehakte salie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karbonade met rode kool
- Allergieen informatie