Allergie informatie: Karbonade met ananas-kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rib- of haaskarbonades
- 1 gele paprika, in stukjes
- 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
- 0,5 eetlepel milde kerriepoeder
- 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 gram)
- 125 milliliter crème fraîche
- 25 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karbonade met ananas-kerriesaus
- Allergieen informatie