Allergie informatie: Karai Gosht (gekruid lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 450-500 gram mager lamsvlees
- 1 volle eetlepel ketoembar
- 2 theelepels chilipoeder
- 3 theelepels gemalen komijn (djinten)
- 3 eetlepels gedroogde fenegriekbladeren
- 1 eetlepel anijs
- 4 eetlepels olie
- 2 deciliter yoghurt
- 6-7 kleine groene kardemompeulen
- 2 Indische laurierbladeren (Daun Salaam)
- 6 kruidnagels
- 5 centimeter pijpkaneel
- 2 gesneden uien
- 8 teentjes knoflook
- zout naar smaak
- 5 centimeter gemberwortel
- 2 deciliter water
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karai gosht (gekruid lamsvlees)
- Allergieen informatie