Allergie informatie: Kalkoenfilet in pittige perziksaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kalkoenfilet
- peper
- zout
- 1 schijfje verse gember
- 2 eetlepels olie
- 1 ui
- 1 blik perziken op sap
- 3 deciliter gezeefde tomaten
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 a 2 theelepels sambal
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalkoenfilet in pittige perziksaus
- Allergieen informatie