Allergie informatie: Kalfsvlees met tomaten/gembersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor twee personen een half pond tot drie ons kalfsriblappen
- vier vleestomaten
- vier gedroogde tomaten op olie
- drie tenen knoflook
- een kopje bouillon (bouillonpoeder)
- vier lente-uitjes
- balsamico-azijn
- versgemalen peper.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsvlees met tomaten/gembersaus
- Allergieen informatie