Allergie informatie: Kalfstong in madeirasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo kalfsbeenderen
- 1 liter water
- 1 kalfstong, gekuist en zonder keelstuk van zo’n 600 gram
- 250 gram champignons
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 selderijtak
- 2 eetlepels tomatenpuree
- madeirawijn
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels boter
- enkele druppels citroen
- 1 kruidenboeket
- peterselie
- 1 mespunt cayennepeper
- zout
Meer Recepten
- Ham geglazuurd met rode bessengelei in Madeirasaus
Met gerookte ham, rode bessengelei en grove mosterd uit United Kingdom
4 porties - 2 uur
Vlees - robancona - Madeirasaus
Met sjalotjes, groentebouillon en madeira uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kalfsgebraad op zijn Scharlaekse wijze
Met kalfsvlees, paddestoelen en gerookte spekreepjes uit Belgie
8 porties - 1 uur
Vlees - wacoma - Kalkoenbout in Madeirasaus
Met kalkoenbout, madeira en champignons uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Kerst - albertje - Biefstukreepjes met peultjes in madeirasaus
Met biefstuk, vleestomaten en peultjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfstong in madeirasaus
- Allergieen informatie