Allergie informatie: Kalfsschnitzel met gefrituurde aardappels en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfschnitzels 2 centimeter dik
- 4 eetlepels vloeibare boter (bijvoorbeeld Bertoli voor bakken)
- 2 eieren
- ca 100 gram paneermeel
- 100 gram bloem
- 800 gram middelgrootte aardappels
- ca 0,5 liter olie voor frituren
- 600 gram rijpe tomaten
- 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsschnitzel met gefrituurde aardappels en tomaten
- Allergieen informatie