Allergie informatie: Kalfsschnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 ongepaneerde kalfsschnitzels van 100 gram
- 1 citroen
- bloem om te bestrooien
- 40 gram boter
- zout
- 2 eetlepels basilicum
Meer Recepten
- Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Saltimbocca voor gourmet
Met schnitzel, salie en parmaham uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Romige kalfsreepjes met peultjes
Met kalfsschnitzel, sjalotjes en peultjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - jogiesen - Kalfsschnitzel met groene tapenade
Met kalfsschnitzel, kappertjes en groene olijven uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vlees - lucyvader - Kalfsschnitzel met rode pesto
Met biefstuk, danish blue en rode pesto uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsschnitzel
- Allergieen informatie