Allergie informatie: Kalfslappen in walnotenroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kalfslappen op kamertemperatuur
- 1 sinaasappel
- 25 gram boter
- 2 teentje knoflook (zeer fijn gesneden)
- 150 gram walnoten
- 125 milliliter slagroom
- 100 milliliter witte wijn
- 1 zakje verse peterselie (fijngehakt of geknipt)
Meer Recepten
- Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Kalfs-uien spiesjes
Met kalfslappen, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - lucyvader - BBQ Kalfsspies
Met kalfslappen, paprika en cajunkruiden uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Kalfsreepjes in de wok
Met kalfslappen, savooiekool en olijfolie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lucyvader - Kalfslappen
Met kalfslapjes, boter en zout uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfslappen in walnotenroomsaus
- Allergieen informatie