Allergie informatie: Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kalfshaas
- 2 eetlepels boter
- 4 plakjes roomboter bladerdeeg
- 1 eidooier
- 12 bospeentjes
- 200 gram peulen
- 2 schorseneren
- 1 theelepel kervel
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- chips van schorseneren of knolselderij
- 2 sjalotje
- 80 gram cantharellen
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel cognac
- 150 gram kalfsvlees
- 40 gram vers vet spek
- 20 gram ijsblokjes
- 1 ei
- voor de saus:
- 2 deciliter mousserende witte wijn
- 3 deciliter kalfsfond
- 1 deciliter room
- 2 eetlepels grove mosterd
- 50 gram koude boter
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus
- Allergieen informatie