Allergie informatie: Kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfentrecotes
- zout
- versgemalen peper
- 2 witte boterhammen,zonder korsten.
- handje verse kruiden als peterselie, basilicum, bieslook, tijm, rozemarijn en oregano
- 2 ansjovis
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepels boter
- 400 gram verse of diepvrieserwten
- 2 eetlepels olijfolie
- een bosje waterkers, harde stelen verwijderen of rucola.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e