Allergie informatie: Kalfniertjes in rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsniertjes
- 1 dun lapje gerookt spek (bacon)
- 200 gram kleine champignons
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram verse room
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 glas bordeauxwijn of beaujolais
- zout en versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfniertjes in rode wijnsaus
- Allergieen informatie