Allergie informatie: Japanse Hamburger
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundertartaar
- 3 stuks geweekte fijngesneden shii-take
- 50 gram zeer fijn gesneden champignons
- 2 eetlepels kikoman soyasaus
- 1 snufje gedroogde gemalen spaanse peper
- 0,5 theelepel citroensap
- 1 theelepel djahe
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 1 stuks losgeklopt ei
Meer Recepten
- Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Wokgroenten met runderreepjes
Met zilvervliesrijst, runderreepjes en japanse wokgroente uit Japan
4 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - Hanni1990 - Hamburger met sjalotjes
Met rundergehakt, paprikapoeder en sjalotjes uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
BBQ - lucyvader - Japanse rijst met doperwten
Met rijst, zeewier en doperwtjes uit Japan
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - hoefblad - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Japanse hamburger
- Allergieen informatie