Allergie informatie: Italiaanse runderlappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderlappen
- 2 uien klein
- 3 teentjes knoflook
- 3 stengels bleekselderij
- Winterwortel
- Peterselie en basilicum liefst vers
- Rasp van een kwart citroen
- 1 blikje tomaten puree
- I blik tomaten stukjes
- Boter
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 theelepel oregano
- 0,5 theelepel tijm
- Wat bloem
- Zout/ peper
- 2 bouillon blokjes runder
- 1 deciliter water
- 1 deciliter witte wijn
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Italiaanse runderlappen
- Allergieen informatie