Allergie informatie: Italiaanse gehaktballetjes met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1-2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 theelepels gemengde droge italiaanse kruiden
- 1 eetlepel olijfolie
- rasp en sap van 1 citroen
- 3 sneetjes witbrood zonder korst
- 1 ei
- zout
- peper
- 50 gram versgeraspte parmezaanse kaas
- 50 gram braadboter
- voor de spinazie:
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel verse tijm
- 750 gram schoongemaakte gewassen spinazie
- 1 blik blokjes gepelde tomaten (400 gram)
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Italiaanse gehaktballetjes met spinazie
- Allergieen informatie