Allergie informatie: Indonesische riblappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram riblappen
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 grote ui
- 1-2 teentjes knoflook
- 2 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepel azijn
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- braadboter
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indisch draadjesvlees
Met riblappen, kokosmelk en gember uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - gdamwijk - Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Met sukadelappen, knoflook en laos uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indonesische riblappen
- Allergieen informatie