Allergie informatie: Indonesische gehakballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gemengd gehakt
- 1 kleine ui
- 2 eetlepels paneermeel
- 0,5 theelepel sambal
- 1 ei
- 1 groene paprika
- 3 schijven ananas (uit blik)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2,5 deciliter vleesbouillon
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel maïzena
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle rendang
Met runderlappen, rijst en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indonesische gehakballetjes
- Allergieen informatie