Allergie informatie: Indische gekruide speklapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 speklapjes zonder zwoerd
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- olijfolie
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 35 gram santen
- 2 deciliter water
- voor de Marinade:
- 2 TL Sambal Oelek.
- 1 TL Koenjit
- 1 EL ketjap.
- 1 EL Citroensap.
- iets Zout.
- marinade tijd:+/- 0,5 uur(mag ook langer).
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indische gekruide speklapjes
- Allergieen informatie