Allergie informatie: Indisch Stoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram riblappen
- 750 gram uien
- zout
- peper
- 3 kruidnagelen
- 1 laurierblad (of 1 blad daon salam )
- 2 rode Spaanse pepers
- 1/2 deciliter ketjap manis
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olie
- 1 theelepel ketoembar (koriander)
- 1 afgestreken eetlepel kerriepoeder
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
- 1 eetlepel bloem
- 1 vleesbouillontablet
Meer Recepten
- Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Stoofpotje van hoevekip
Met kip, prei en wortelen uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stoofschotels - pikenik69 - Indisch draadjesvlees
Met riblappen, kokosmelk en gember uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - gdamwijk - Stoofpotje parelhoen en basilicum
Met parelhoen, basilicum en tomatenblokjes uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Stoofpotje ala Paul
Met schouderkarbonade, krieltjes en sperzieboontjes uit Belgie
4 porties - 2 uur
Herfst - paul1961
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indisch stoofpotje
- Allergieen informatie