Allergie informatie: Hete speklapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram speklapjes
- 1 eetlepel arachideolie
- 2 theelepels knoflook, fijngehakt
- 60 ml droge sherry
- 1 eetlepel chilibonenpasta of sambal oelek
- 5 deciliter water
- 2 theelepels hoisinsaus
- 3 theelepels suiker
- 1 eetlepel sojasaus, bij voorkeur donkere
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Kipfilet in masala
Met kipfilet, masala en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - anbuis - Hete kip opgespiest
Met kipfilet, knoflook en kerstomaat uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - avalon - Hete bliksen variant met peer
Met aardappelen, peren en sjalotjes uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Stamppotten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hete speklapjes
- Allergieen informatie