Allergie informatie: Hamlapjes met warme kersensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hamlapjes
- zout
- peper
- 3-4 kneepjes vloeibare bakboter
- 1 pot kersen op sap (ca, 380 milliliter, ontpit)
- 0,5 bouillonblokje
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel sinaasappelschil, geraspt
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlapjes met warme kersensaus
- Allergieen informatie