Allergie informatie: Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram boter
- 3 eieren
- 1 theelepel mosterd
- zout
- (maggi)aroma
- 150 gram rauwe ham
- 150 gram achterham
- 150 gram belegen boerenkaas
- 1 bosje (platte) peterselie
- paneermeel
- voor de saus:
- 3 eetlepels (geweekte) rozijnen of zo eetbare sultana's
- scheutje cognac
- 2 eetlepels suiker
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel zilveruitjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus
- Allergieen informatie