Allergie informatie: Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen
- 500 gram sjalotjes
- 50 gram boter
- zout
- 1 eetlepel bloem
- 5 deciliter runderbouillon van 1 tablet
- 2 laurierblaadjes
- 3 kruidnagels
- 2 eetlepels azijn
- 1/8 liter creme fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk