Allergie informatie: Hachee knödel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram half-om-halfgehakt
- 100 gram salami of cervelaat
- 100 gram boterhamworst
- 100 gram katenspek
- gehaktkruiden
- 5 grote aardappels (mogen licht kruimig zijn maar niet te kruimig)
- gewicht van geprakte aardappels aan bloem
- bosje peterselie
- 3 teentjes koflook
- 1 ei
- 5 eetlepels paneermeel of broodkruimels
- zout
- peper
- bakje champignons
- 1 rode puntpaprika
- 1 bos of lente ui
- 1 grote zoetzure augurk of 4 partysticks
- zakje (wijn) zuurkool
Meer Recepten
- Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Hachee
Met hacheevlees, uien en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - krisje111 - Hachee a la Annette
Met hacheevlees, uien en champignons uit Nederland
3 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - avdwijngaard - Rode kool stamppot
Met rundergehakt, rode kool en aardappelen puree uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - zuko - Hachee
Met rundvlees, uien en hacheekruiden uit Nederland
6 porties - 2 uur
Vlees - keukenwonder
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee knödel
- Allergieen informatie