Allergie informatie: Hachee I
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderriblappen
- 3/4 liter water + 1,5 blokje runderbouillon
- 1 deciliter bruin van jus (doseer-jus naturel)
- 3 uien, in blokjes gehakt
- 20 gram vloeibare boter of boter met olijfolie
- 45 gram gebruinde bloem.
- zout (weinig i.v.m. de bouillon)
- 1/2 deciliter azijn
- 2 laurierblaadjes
- 5 zwarte peperkorrels
- 4 kruidnagels
- 2 eetlepels sojasaus
- peper
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Hachee
Met hacheevlees, uien en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - krisje111 - Hachee a la Annette
Met hacheevlees, uien en champignons uit Nederland
3 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - avdwijngaard - Rode kool stamppot
Met rundergehakt, rode kool en aardappelen puree uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - zuko - Hachee
Met rundvlees, uien en hacheekruiden uit Nederland
6 porties - 2 uur
Vlees - keukenwonder
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee i
- Allergieen informatie