Allergie informatie: Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1900 gram lamsbout
- 150 gram geraspte kokos
- 6 sjalotten
- 1 stengel sereh, gekneusd
- 2 theelepels asem
- 2 eetlepels water
- 3 eetlepels olie
- 6 djeruk purutblaadjes,
- 1 kaneelstokje
- 3 kruidnagels
- 5 kardemompeulen
- 0,5 theelepel nootmuskaat,
- zout naar smaak
- 1000 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 500 milliliter dikke kokosmelk (santen asli)
- 150 gram kleine rode aubergine
- boemboe:
- 7 kemirienootjes
- 4 theelepels ketumbar
- 2 theelepels djinten
- 6 teentjes knoflook
- 6 rode lomboks
- 3 theelepels djahé
- 3 theelepels kunyit
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)
- Allergieen informatie