Allergie informatie: Gulai capik (licht gekruid lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1750 milliliter kokosmelk
- 500 gram lamsvlees
- 1 serehstengel
- 5 jerut purut blaadjes
- 4 salamblaadjes
- zout naar smaak
- 1 theelepel peper
- 3 eetlepels olie
- boemboe:
- 6 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 2 centimeter kunyit (kurkuma)
- 6 kemirienoten
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gulai capik (licht gekruid lamsvlees)
- Allergieen informatie