Allergie informatie: Groene Rundvleeskerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram runderlende, in reepjes
- 3 eetlepels groene kerriepasta
- 500 milliliter dikke santen (van 0,5 blok)
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 stuks geschilde courgette, in blokjes
- 2 stuks chilipepers, in ringetjes
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel bruine suiker
- 4 daon djeroekpoeroet, fijngewreven
- 1 kopje basilicumblad
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Groene rundvleeskerrie
- Allergieen informatie