Allergie informatie: Goulash met fruitcocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen.
- 1 rode paprika.
- 1 groene paprika .
- 1 gele paprika.
- 3 grote uien
- 1 blik fruitcocktail
- 1 rundvleesbouillontablet
- ruim paprikapoeder.
- iets tabasco
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Goulash met fruitcocktail
- Allergieen informatie