Allergie informatie: Gosht dopiaza (Lamsvlees met uien)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram lamsschouder zonder bot
- 5 uien
- 100 gram ghee
- 6 teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel
- 1 eetlepel chilipoeder
- 2 theelepels gemalen koriander
- 2 theelepels gemalen komijn
- 2 theelepels versgemalen zwarte peper
- 1,5 theelepel kurkuma
- 2 theelepels zout
- 3,5 deciliter yoghurt
- 3 deciliter runderbouillon
- 6 verse groene chilipepers
- 1 eetlepel fenegriekzaad
- 2 eetlepels vers gehakte munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gosht dopiaza (lamsvlees met uien)
- Allergieen informatie