Allergie informatie: Gevulde varkenshaas met sinaasappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 varkenshaasjes van 300 gram elk
- 4 gedroogde abrikozen
- 4 gedroogde pruimen
- zout
- 0,5 theelepel kaneel
- olie
- 1 eetlepel bloem
- 250 milliliter cider
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- 1 eetlepel honing
- partjes sinaasappel
- partjes citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde varkenshaas met sinaasappelsaus
- Allergieen informatie