Allergie informatie: Gevulde varkensfiletrollade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,25 kilo varkensfiletrollade (stuk)
- 2 appels
- 150 gram halfzachte gedroogde pruimen
- zout
- peper
- 2 eetlepels boter
- 2 uien
- 1 bouillonblokje
- 150 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
- 100 milliliter port
- 100 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde varkensfiletrollade
- Allergieen informatie