Allergie informatie: Gevulde varkensfilet met olijven en feta
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram varkensfilet aan één stuk
- 200 gram feta
- 100 gram groene olijven
- 1 citroen
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 0,5 deciliter olie om te bakken
- 300 milliliter groente bouillon
- 1 eetlepel oregano
- 1 theelepel paprika poeder
- 0. 5 theelepel kerrie poeder
- 1 theelepel peper
- 0. 5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde varkensfilet met olijven en feta
- Allergieen informatie