Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Dep eventueel het vlees droog en breng op smaak met .
  2. Snijd de in kleine blokjes.
  3. Verwijder het vel van de worst.
  4. Kneed de en de door de worst.
  5. Verdeel de worst over de schnitzel en rol het vlees met de worst aan de binnenzijde op.
  6. Steek de rollade vast met satéprikkers en bind hem vast met keukengaren.
  7. Verhit de in een grote braadpan en braad het vlees rondom krachtig aan.
  8. Snijd de en pel de ui, snijd ze klein en bak ze kort mee met het vlees.
  9. breng op smaak met de Italiaanse , .
  10. Los het bouillonblokje op in 750 mililiter water en giet de helft bij het vlees.
  11. Laat het vlees op een laag vuur ca. 1 uur en 30 minuten zachtjes pruttelen.
  12. Maak de schoon en doe deze bij de overige bouillon.
  13. Voeg de bouillon na ca. 1 uur toe aan het vlees en laat het verder garen.
  14. Haal het vlees uit de pan verwijder de satéprikkers en het keukengaren.
  15. Breng de fond op smaak met .
  16. Maak de peterselie schoon en hak hem fijn.
  17. Snijd het vlees in plakken.
  18. Serveer hem met de fond en de groente.
  19. Garneer de schotel met peterselie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en vleesbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pistachenootjes is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%560 kcal
Vetten
3 g.
5%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rollade met pistache