Allergie informatie: Gevulde pepers en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dolmar pepers
- 4 charlie pepers
- 4 kapay pepers
- (verschillende soorten paprika's kan ook)
- 4 tomaten
- 250 gram gehakt
- 3/4 eetlepels zout
- 3/4 eetlepels zwarte peper
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel olie
- 1 kopje rijst
- 1 eetlepel saca Turkse kruiden
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde pepers en tomaten
- Allergieen informatie