Allergie informatie: Gevulde kalfsborst
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sneetjes oud brood
- 0,25 liter melk
- 1 grote ui
- 400 gram gehakt, half om half
- 2 eieren
- 1 theelepel zout
- 0,25 theelepel witte peper
- 2 eetlepel fijngehakte peterselie
- 1 kilo kalfsborst
- zout
- peper
- 4 eetlepels olie
- 2 worteltjes
- 1 stukje selderieknol
- 1 ui
- 0,5 liter warme bouillon
- 4 eetlepel slagroom
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde kalfsborst
- Allergieen informatie