Gevuld varkenshaasje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Het langs de boven kant open snijden in een linkse en een rechtse flap.
  2. Al de groentjes in reepjes snijden (julienne).
  3. Het opvullen met de gesneden groentjes en daar boven op de mozarella.
  4. De twee flaapen van het haasje naar binnen plooien.
  5. Drie lagen plastiekfolie op elkaar leggen en daar het stevig in oprollen.
  6. De zijkanten op rollen zoals in een napoleon snoepje en een nacht laten rusten in de ijskast.
  7. Volgende dag haasje uitpakken en aan kleuren in een warme pan.
  8. De oven voorverwarmen op 180 °C.
  9. Pan met in de oven schuiven en verder laten door garen in de oven voor ± 15 minuten.
25
25
25

Variaties op Gevuld varkenshaasje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevuld varkenshaasje
VariatieAantalGang
Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp1BBQ
Gevuld varkenshaasje met spinazieomelet en kaas1Vlees
Gevuld varkenshaasje met ui1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gevuld varkenshaasje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik denk dat de wortelen en eventueel andere groenten ook , beter eerst " geblancheerd" worden, anders zullen deze NOOIT gaar zijn !
piet-keuken 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
69 kcal
3%276 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevuld varkenshaasje