Allergie informatie: Gestoofde hamlappen met pruimen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen, op kamertemperatuur
- 2 theelepels Chinees vijf kruidenpoeder
- 50 gram boter
- 50 gram bakbacon
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 100 gram pruimen zonder pit (a 375 gram), in reepjes
- 100 milliliter cider of appelsap, op kamertemperatuur
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gestoofde hamlappen met pruimen
- Allergieen informatie