Allergie informatie: Gestoofd varkensvlees met bleekselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram varkensvlees (schouder of poot), in blokjes van 2 centimeter
- 4 theelepels zeer fijn gehakte knoflook
- 1,5 eetlepel suiker
- 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
- 1 theelepel gedroogde, grof gemalen chilipeper
- 2 eetlepels vissaus
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 400 milliliter ongezoet kokoswater
- 4 stengels bleekselderij (ongeveer 200 gram), schuin gesneden in stukjes van 2 centimeter lang
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gestoofd varkensvlees met bleekselderij
- Allergieen informatie