Allergie informatie: Gepaneerde kalfsschnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- 50 gram paneermeel
- 50 gram geraspte belegen kaas
- 50 gram bloem
- 1 ei
- 1 eetlepel water
- zout
- 100 gram boter
- room
- 1 theelepel tomatenpuree
Meer Recepten
- Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Saltimbocca voor gourmet
Met schnitzel, salie en parmaham uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Kipschnitzels met kruidenboter
Met kipschnitzels, citroen en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Romige kalfsreepjes met peultjes
Met kalfsschnitzel, sjalotjes en peultjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - jogiesen - Kalfsschnitzel met groene tapenade
Met kalfsschnitzel, kappertjes en groene olijven uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gepaneerde kalfsschnitzel
- Allergieen informatie