Allergie informatie: Gemarineerde speklapjes met gemberworteltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 eetlepel zonnebloemolie
- 150 gram sjalotten, gepeld
- 400 gram gemarineerde speklappen
- 25 gram boter
- 1 ui, in partjes
- 1 teentje knoflook, gepeld
- 600 gram bosworteltjes, geschrapt
- 3 gemberbolletjes, fijngehakt (uit een potje)
- 4 eetlepels gembernat
- 1 deciliter tuinkruidenbouillon
- peper
- zout
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde speklapjes met gemberworteltjes
- Allergieen informatie