Allergie informatie: Gemarineerde spareribs uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo varkensspareribs
- voor de marinade:
- 1 deciliter tomatenketchup
- 2 eetlepels zoete ketjap
- 4 eetlepels bruine basterdsuiker
- 2 theelepels knoflookpoeder of drie teentjes uitgeperst
- sap van een citroen
- 0,5 theelepel sambal gledek
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde spareribs uit de oven
- Allergieen informatie