Allergie informatie: Gemarineerde lamsrack
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 lamsracks
- 6 eetlepels balsamicoazijn (rood)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook (geperst)
- 125 gram magere spekreepjes
- 2 eetlepels donkere bastaardsuiker
- 1 eetlepel verse muntblaadjes, fijngehakt
- peper en zout
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76 - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde lamsrack
- Allergieen informatie