Allergie informatie: Gemarineerde lamsbout
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram lamsbout zonder bot
- 50 gram boter
- 6 eetlepels whisky
- 4 eetlepels citroensap
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 mespunt dragon
- 1 mespunt rozemarijn
- 1 mespunt marjolein
- 6 eetlepels olie
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde lamsbout
- Allergieen informatie