Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de bovenkant van het vlees in de lengte meerdere keren 2-3 mm diep in.
  2. Gaar het vlees ca. 5 minuten in kokend water met .
  3. Laat het uitlekken.
  4. Roer voor de marinade de , de rijstewijn en de door de .
  5. Wentel het vlees door de marinade en leg het afgedekt in de marinade ca. 30 minuten in de koelkast.
  6. Maak de schoon, snijd de roosjes eraf en snijd ze in schijfjes.
  7. Was de lente-uitjes en snijd ze in schuine ringetjes.
  8. Laat de uitlekken en snijd ze in schijfjes.
  9. Haal het vlees uit de marinade en laat het uitlekken.
  10. Schraap eventueel de marinade eraf.
  11. Vang de marinade op.
  12. Verhit de in een wok of grote pan.
  13. Bak het vlees op hoog vuur aan elke zijde in 3-4 minuten knapperig.
  14. Haal het vlees uit de pan en leg het in een voorverwarmde oven.
  15. Bak de groente en de ca. 2 minuten aan in het braadvet.
  16. Voeg de marinade toe en breng hem kort aan de kook.
  17. Breng op smaak met en .
  18. Snijd het vlees in dunne repen.
  19. Serveer met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
223 kcal
11%892 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten