Allergie informatie: Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 varkenslappen (200 gram)
- zout
- peper
- 4 eetlepels hoisinsaus
- 6 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels rijstewijn of sherry
- 2 eetlepels suiker
- 400 gram broccoli
- 1 bosje lente-ui
- 1 pot bamboescheuten, in stukjes (314 milliliter)
- 2 eetlepels olie
- 3 eetlepels cashewnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten
- Allergieen informatie