Allergie informatie: Gemarineerd Varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel ketjap asin
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1. 5 theelepels vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 eetlepel asemwater
- 1 eetlepel fijngewreven knoflook
- 750 gram varkenslapjes
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerd varkensvlees
- Allergieen informatie