Allergie informatie: Gemarineerd varkenshaasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 middelgrote varkenshaasjes
- 1 wortel
- 1 selderij
- 2 uien
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm
- 2 kruidnagels
- 4 jeneverbessen
- 3/4 liter rode wijn
- 1/4 liter water
- 4 soeplepels olie
- 4 peren
- 80 gram veenbessenmoes of aalbessenconfituur
- 1 liter water
- 1 citroen
- 80 gram suiker
Meer Recepten
- Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona - Turks gemarineerd lamsvlees
Met lamsvlees, ui en citroen uit Turkije
4 porties - 1 uur
Vlees - irispons - Varkenshaas curry
Met varkenshaasje, currypoeder en kerriepoeder uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerd varkenshaasje
- Allergieen informatie