Allergie informatie: Gehaktbrood/meatloaf met honing, appel en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundergehakt
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 3 eieren
- 3 flinke tenen knoflook, fijngehakt
- 30 gram gehaktkruiden
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel kaneel
- 1 eetlepel shoarmakruiden
- handjevol gewelde rozijnen
- paneermeel
- olijfolie
- voor saus en garnering:
- 1 appel, in plakken
- 1 ui, in grove stukken
- handjevol gewelde rozijnen
- 1 theelepel honing
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood/meatloaf met honing, appel en rozijnen
- Allergieen informatie